Затвори

24/7 поддршка на потрошувачи 02/ 321 59 80 Разговарајте со нас

Информации за цени!

Сите цени објавени на веб сајтот се со вклучен ДДВ.
За дополителни информации за производите контактирајте не на email: info@hpstore.com.mk

Информации за испорака

Производите кои се платени ONLINE ќе бидат испорачани на адресата која е наведена во регистрацијата на купувачот најдоцна за 3 работни денови од прием и потврда на уплатата (се смета следен работен ден) за Скопје или најдоцна за 4 дена (работни денови) од прием и потврда на уплатата (се смета следен работен ден) за останатиот дел од Македонија.

Трошоците за испорака за нарачки до 4.000 денари се 200 ден (важи за цела Македонија), додека за нарачки над 4.000 денари трошоците за испорака се 0 денари.
Калкулацијата за трошоците за испорака не е вклучена во креирањето на нарачката. Трошоците за испорака ги наплатува фирмата која ги испорачува производите.

Дизајн и развој Visual Perspective Advertising - Водечки провајдер на графички и веб дизајн услуги во Охрид, Македонија.