Затвори

24/7 поддршка на потрошувачи 02/ 321 59 80 Разговарајте со нас

  • Додади во кошничка
  • Прегледај нарачка
  • Плати
  • Отпечати фактура

Kaspersky Anti-Virus

750.00 ден.
€ 12.2

Сериски број: S001.001

Количина: пар.

Бренд: Kaspersky

Категорија: Разно

Залиха: Има

Рејтинг:

Гаранција Начин на испорака
ПОРАЧАЈ

Kaspersky Anti Virus 2016
Антивирусен софтвер –кој овозможува безбедност на Вашиот компјутер и Вашите лични податоци од малициозен софтвер
 
Со повеќе од 200.000 дневни малициозни програми,од круцијално значење е дека Вашиот компјутер и Вашите лични податоци во него треба да бидат заштитени од вируси и се поактуелниот сајбер-криминал. Во исто време, за Вас е потребно бзбедносно решение кое е лесно за употреба и не ги забавува перформансите на Вашиот компјутер.
Kaspersky Anti-Virus 2016 Ви ги овозможува суштинските антивирусни технологии за Вашиот компјутер со real-time, cloud-assisted-заштита од најновите малициозни закани.
Работи во позадина со интелигентни и фреквентни ажурирања, проактивно го штити Вашиот компјутер од сè поизразените здружени малициозни закани.
 
Kaspersky Anti-Virus претставува основа на безбедноста за Вашиот компјутер со:
 
Advanced Antivirus – заштита од компјутерски вируси, црви, тројанци, руткитс, спајвери и повеќе
Real-Time Protection – се користи веб web-assisted technology која Ве штити од најновите малициознио закани
Instant Safety Checks – на едноставен начин се врши проверка на датотеки,апликаци веб-страници

 

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

HP Spectre USB-C™ Travel Doc...

6190.00 ден./€ 100.65
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

HP Slate 7 - 2800

7990.00 ден./€ 129.92
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

Kaspersky Anti-Virus

1300.00 ден./€ 21.14
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ

Дизајн и развој Visual Perspective Advertising - Водечки провајдер на графички и веб дизајн услуги во Охрид, Македонија.