Затвори

24/7 поддршка на потрошувачи 02/ 321 59 80 Разговарајте со нас

  • Додади во кошничка
  • Прегледај нарачка
  • Плати
  • Отпечати фактура

Kaspersky Internet Security

1200.00 ден.
€ 19.51

Сериски број: S.002.001

Количина: пар.

Бренд: Kaspersky

Категорија: Разно

Залиха: Има

Рејтинг:

Гаранција Начин на испорака
ПОРАЧАЈ

Kaspersky Internet Security 2016
 
Internet security софтвер — кој овозможува заштита на 
Вашиот компјутер, Вашите податоци и Вашиот идентитет
 
Сè поактуелното онлајн-купување, електронско банкарство, 
социјално вмрежување го зголеми растот на веб-базирани апликации, 
а придонесе и за соодветен раст на вируси и комплексни интернет-закани 
кои сè полесно може да ја загрозат безбедноста на 
Вашиот компјутер и на Вашите лични податоци.
 
Kaspersky Internet Security 2016 претставува комбинација од огромен спектар 
ригорозни веб-безбедни технологии кои Ве заштитуваат од сите видови 
малициозен софтвер и интернет-базирани закани, вклучувајќи ги компјутерските криминалци 
кои се обидуваат да ги украдат Вашите пари или Вашиот идентитет. 
Kaspersky Lab Ви овозможува безбедност со минимално 
влијание на перформансите на Вашиот компјутер. 
 
Вашиот компјутер и Вашите скапоцени податоци во него се чуваат безбедно од:
 
Anti-Malware заштита — заштита во реално време од компјутерски вируси и интернет-закани
 
Интернет заштита — ги заштитува Вашите лични податоци и 
Вашите пари кога вршите електронско банкарство, интернет-купување или пак сурфате
 
Заштита на личниот идентитет — овозможена со виртуелната тастатура Касперски и безбедните технологии
 
Anti-Phishing заштита — ги оневозможува компјутерските криминалци да ги преземат Вашите лични податоци
Напредна родителска контрола — Вашите деца се безбедни додека сурфаат на интернет

 

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

HP Spectre USB-C™ Travel Doc...

6190.00 ден./€ 100.65
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

HP Slate 7 - 2800

7990.00 ден./€ 129.92
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

Kaspersky Anti-Virus

1300.00 ден./€ 21.14
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ

Дизајн и развој Visual Perspective Advertising - Водечки провајдер на графички и веб дизајн услуги во Охрид, Македонија.