Затвори

24/7 поддршка на потрошувачи 02/ 321 59 80 Разговарајте со нас

  • Додади во кошничка
  • Прегледај нарачка
  • Плати
  • Отпечати фактура
Информации за цени!

Сите цени објавени на веб сајтот се со вклучен ДДВ.
За дополителни информации за производите контактирајте не на email: info@hpstore.com.mk

HP LaserJet M111w Printer

HP LaserJet M111w Printer

Ласерски принтер

- Брзина на печатење: 20 стр/мин
- Технологија: Ласерски (ц/б)
- Резолуција: 600 х 600 dpi
- Wi-Fi

4790.00 ден./€ 78.08
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP LaserJet M111a Printer

HP LaserJet M111a Printer

Ласерски принтер

Брзина на печатење: 20 стр/мин
Технологија: Ласерски (ц/б)
Резолуција: 600 х 600 dpi

4190.00 ден./€ 68.3
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP LaserJet M211dw Printer

HP LaserJet M211dw Printer

Ласерски принтер

- Брзина на печатење: 29 стр/мин
- Технологија: Ласерски (ц/б)
- Резолуција: 600 х 600 dpi
- Duplex, Wi-Fi, Ethernet

7890.00 ден./€ 128.61
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP Neverstop Laser 1000w

HP Neverstop Laser 1000w

Ласерски принтер

Стартен тонер: 5000 страни
Брзина на печатење: 20 стр/мин
Технологија: Ласерски (ц/б)
Резолуција: 600 х 600 dpi

6990.00 ден./€ 113.94
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Нов
HP LaserJet Pro 4003dw

HP LaserJet Pro 4003dw

Ласерски принтер

- Брзина на печатење: 42 стр/мин
- Технологија: Ласерски (ц/б)
- Резолуција: 1200 х 1200 dpi
- Duplex, Wi-Fi, Ethernet

14490.00 ден./€ 236.19
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Нов
HP LaserJet Enterprise M611dn

HP LaserJet Enterprise M611dn

Ласерски печатар

Брзина на печатење: до 61 стр/мин
Технологија: Ласерски (ц/б)
Резолуција: до 1200х1200 dpi
Duplex, Мрежна карта

45990.00 ден./€ 749.63
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З

Дизајн и развој Visual Perspective Advertising - Водечки провајдер на графички и веб дизајн услуги во Охрид, Македонија.