Затвори

24/7 поддршка на потрошувачи 02/ 321 59 80 Разговарајте со нас

  • Додади во кошничка
  • Прегледај нарачка
  • Плати
  • Отпечати фактура
Информации за цени!

Сите цени објавени на веб сајтот се со вклучен ДДВ.
За дополителни информации за производите контактирајте не на email: info@hpstore.com.mk

HP DesignJet T630 36-in Printer (5HB11A)

HP DesignJet T630 36-in Printer (5HB11A)

Инкџет принтер

Брзина на печатење: 30 сек/ A1 формат
Технологија: Инкџет (колор)
Резолуција: 2400 x 1200

89990.00 ден./€ 1466.83
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Нов
HP DesignJet T230 24-in Printer (5HB07A)

HP DesignJet T230 24-in Printer (5HB07A)

Инкџет принтер

Брзина на печатење: 35 сек/ A1 формат
Технологија: Инкџет (колор)
Резолуција: 2400 x 1200

45990.00 ден./€ 749.63
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP DesignJet T650 36-in Printer (5HB10A)

HP DesignJet T650 36-in Printer (5HB10A)

Инкџет принтер

Брзина на печатење: 25 сек/ A1 формат
Технологија: Инкџет (колор)
Резолуција: 2400 x 1200

115990.00 ден./€ 1890.63
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З

Дизајн и развој Visual Perspective Advertising - Водечки провајдер на графички и веб дизајн услуги во Охрид, Македонија.