Затвори

24/7 поддршка на потрошувачи 02/ 321 59 80 Разговарајте со нас

  • Додади во кошничка
  • Прегледај нарачка
  • Плати
  • Отпечати фактура
Информации за цени!

Сите цени објавени на веб сајтот се со вклучен ДДВ.
За дополителни информации за производите контактирајте не на email: info@hpstore.com.mk

Нов
HP Smart Tank 790 All-In-One

HP Smart Tank 790 All-In-One

Принтер, скенер, копир
со едноставен систем за дотур на бои

До 6.000 страни со црн кертриџ
До 8.000 страни со колор кертриџи

19790.00 ден./€ 322.58
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP OfficeJet Pro 7720 Wide Format All-in-One Printer

HP OfficeJet Pro 7720 Wide Format All-in-One Printer

A3 инкџет мултифункциски уред
Брзина на печатење: до 34 стр/мин
Технологија: Инкџет (колор)
Резолуција: до 4800 dpi
Конекција: Ethernet, Wireless

11990.00 ден./€ 195.44
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP OfficeJet Pro 9013 All-in-One Printer

HP OfficeJet Pro 9013 All-in-One Printer

Најдобриот мултифункциски уред во својата класа.
Повеќе од 50% заштеда за разлика од ласерските уреди
Копир, двостран принтер, двостран скенер, факс, Wi-Fi

10590.00 ден./€ 172.62
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP DeskJet Ink Advantage Ultra 4828

HP DeskJet Ink Advantage Ultra 4828

Принтер, скенер, копир. Кертриџи со голем капацитет.

- Wi-Fi конекција
- црн кертриџ за 1.300 страни
- колор кертриџ за 750 страни

5690.00 ден./€ 92.75
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Нов
HP Smart Tank 750 All-In-One

HP Smart Tank 750 All-In-One

Принтер, скенер, копир
со едноставен систем за дотур на бои

До 6.000 страни со црн кертриџ
До 8.000 страни со колор кертриџи

18790.00 ден./€ 306.28
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP OfficeJet Pro 7740 Wide Format All-in-One

HP OfficeJet Pro 7740 Wide Format All-in-One

A3 инкџет мултифункциски уред
Брзина на печатење: до 34 стр/мин
Технологија: Инкџет (колор)
Резолуција: до 4800 dpi
Конекција: Ethernet, Wireless

14790.00 ден./€ 241.08
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З

Дизајн и развој Visual Perspective Advertising - Водечки провајдер на графички и веб дизајн услуги во Охрид, Македонија.