Затвори

24/7 поддршка на потрошувачи 02/ 321 59 80 Разговарајте со нас

  • Додади во кошничка
  • Прегледај нарачка
  • Плати
  • Отпечати фактура
Информации за цени!

Сите цени објавени на веб сајтот се со вклучен ДДВ.
За дополителни информации за производите контактирајте не на email: info@hpstore.com.mk

HP LaserJet Pro MFP M141w Printer

HP LaserJet Pro MFP M141w Printer

Ласерски мултифункциски уред

- Брзина на печатење: 20/минута
- Технологија: Ласерски (ц/б)
- Резолуција: до 600x600 dpi
- Wi-Fi

6390.00 ден./€ 104.16
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Нов
HP LaserJet Pro MFP 4103fdw

HP LaserJet Pro MFP 4103fdw

Ласерски мултифункциски уред

- Брзина на печатење: до 40 стр
- Технологија: Ласерски (ц/б)
- Резолуција: 1200x1200 dpi
- Wi-Fi, Duplex, Ethernet, Fa

24490.00 ден./€ 399.19
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Нов
HP LaserJet Enterprise M528dn

HP LaserJet Enterprise M528dn

Ласерски мултифункциски уред

- Брзина на печатење: до 50 стр
- Технологија: Ласерски (ц/б)
- Резолуција: до 1200х1200 dpi
- Duplex Print and Scan

72990.00 ден./€ 1189.73
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Нов
HP LaserJet Enterprise M528f

HP LaserJet Enterprise M528f

Ласерски мултифункциски уред

- Брзина на печатење: до 50 стр
- Технологија: Ласерски (ц/б)
- Резолуција: до 1200х1200 dpi
- Duplex Print and Scan

79990.00 ден./€ 1303.83
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP LaserJet Pro MFP M141a Printer

HP LaserJet Pro MFP M141a Printer

Ласерски мултифункциски уред

- Брзина на печатење: 20/минута
- Технологија: Ласерски (ц/б)
- Резолуција: до 600x600 dpi

5990.00 ден./€ 97.64
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP LaserJet MFP M236dw

HP LaserJet MFP M236dw

Ласерски мултифункциски уред

- Брзина на печатење: до 29 стр/мин
- Технологија: Ласерски (ц/б)
- Резолуција: до 600 х 600 dpi
- Duplex, Wi-Fi, Ether

9790.00 ден./€ 159.58
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP LaserJet MFP M236sdn

HP LaserJet MFP M236sdn

Ласерски мултифункциски уред

- Брзина на печатење: до 29 стр/мин
- Технологија: Ласерски (ц/б)
- Резолуција: до 600 х 600 dpi
- Duplex, Ethernet, AD

10190.00 ден./€ 166.1
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Нов
HP LaserJet Enterprise MFP M635h

HP LaserJet Enterprise MFP M635h

Ласерски мултифункциски уред

- Брзина на печатење: до 61 стр/мин
- Технологија: Ласерски (ц/б)
- Резолуција: до 1200х1200 dpi
- Duplex, Ethernet

139990.00 ден./€ 2281.83
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP LaserJet MFP M442dn - A3

HP LaserJet MFP M442dn - A3

A3 Ласерски мултифункциски уред

Брзина на печатење: до 24 стр
Технологија: Ласерски (ц/б)
Резолуција: до 1200 х 1200 dpi

32990.00 ден./€ 537.73
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
1 2

Дизајн и развој Visual Perspective Advertising - Водечки провајдер на графички и веб дизајн услуги во Охрид, Македонија.