Затвори

24/7 поддршка на потрошувачи 02/ 321 59 80 Разговарајте со нас

  • Додади во кошничка
  • Прегледај нарачка
  • Плати
  • Отпечати фактура
Најголема Цена Најмала Цена
1 2 3
HP ProBook 450 G6 (5PQ02EA)

HP ProBook 450 G6 (5PQ02EA)

- Intel® Core™ i5-8265U
- РАМ Меморија: 8GB
- Хард диск: 256GB SSD
- NVIDIA® GeForce® MX130
- Windows 10 Professional

44590.00 ден./€ 725.04
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP ProBook 450 G6 (5PQ01EA)

HP ProBook 450 G6 (5PQ01EA)

- Intel® Core™ i5-8265U
- РАМ Меморија: 8GB
- Хард диск: 1TB SATA
- NVIDIA® GeForce® MX130

37390.00 ден./€ 607.97
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP ProBook 440 G6 (6HL53EA)

HP ProBook 440 G6 (6HL53EA)

- Intel® Core™ i5-8265U
- РАМ Меморија: 8GB
- Intel UHD 620 Graphics
- Хард диск: 256GB M.2 SSD
- Windows 10 Pro 64-bit

41790.00 ден./€ 679.51
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP ProBook 440 G6 (6HL58EA)

HP ProBook 440 G6 (6HL58EA)

- Intel® Core™ i5-8265U
- РАМ Меморија: 8GB
- Хард диск: 256GB M.2 SSD
- Intel UHD 620 Graphics

33490.00 ден./€ 544.55
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP ProBook 430 G6 (6HL44EA)

HP ProBook 430 G6 (6HL44EA)

- Intel® Core™ i5-8265U
- РАМ Меморија: 8GB
- Intel UHD 620 Graphics
- Хард диск: 256GB M.2 SSD
- Windows 10 Pro 64-bit

41790.00 ден./€ 679.51
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP ProBook 450 G6 (6HM17EA)

HP ProBook 450 G6 (6HM17EA)

- Intel® Core™ i7-8565U
- РАМ Меморија: 8GB
- Хард диск: 1TB SATA
- NVIDIA® GeForce® MX130

42490.00 ден./€ 690.89
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP ProBook 470 G5 (2RR99EA)

HP ProBook 470 G5 (2RR99EA)

- Intel® Core™ i5-8250U
- РАМ Меморија: 8GB
- Хард диск: 256 GB PCIe® NVMe™ SSD
- NVIDIA® GeForce® 930MX
- Windows 10 Pro 64-bit

45690.00 ден./€ 742.93
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP ProBook 450 G6 (6HL67EA)

HP ProBook 450 G6 (6HL67EA)

- Intel® Core™ i7-8565U
- РАМ Меморија: 8GB
- Хард диск: 1TB SATA
- 15.6" FHD

40990.00 ден./€ 666.5
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP ProBook 450 G6 (5PP97EA)

HP ProBook 450 G6 (5PP97EA)

- Intel® Core™ i5-8265U
- РАМ Меморија: 8GB
- Хард диск: 1TB SATA
- NVIDIA® GeForce® MX130
- 15.6" FHD

36490.00 ден./€ 593.33
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
1 2 3

Дизајн и развој Visual Perspective Advertising - Водечки провајдер на графички и веб дизајн услуги во Охрид, Македонија.