Затвори

24/7 поддршка на потрошувачи 02/ 321 59 80 Разговарајте со нас

  • Додади во кошничка
  • Прегледај нарачка
  • Плати
  • Отпечати фактура
Најголема Цена Најмала Цена
Информации за цени!

Сите цени објавени на веб сајтот се со вклучен ДДВ.
За дополителни информации за производите контактирајте не на email: info@hpstore.com.mk

Нов
OMEN Gaming Laptop 16-wd0005nn (9D1R4EA)

OMEN Gaming Laptop 16-wd0005nn (9D1R4EA)

- Intel® Core™ i7-13620H
- РАМ Меморија: 16GB
- Хард диск: 512GB
- NVIDIA® GeForce® RTX4050
- Windows 11 Home

95990.00 ден./€ 1564.63
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Нов
OMEN Transcend 16-u0015nn (8E9B7EA)

OMEN Transcend 16-u0015nn (8E9B7EA)

- Intel® Core™ i7-13700XH
- РАМ Меморија: 16GB
- Хард диск: 512GB
- NVIDIA® GeForce® RTX4060

104990.00 ден./€ 1711.33
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З

Дизајн и развој Visual Perspective Advertising - Водечки провајдер на графички и веб дизајн услуги во Охрид, Македонија.