Затвори

24/7 поддршка на потрошувачи 02/ 321 59 80 Разговарајте со нас

  • Додади во кошничка
  • Прегледај нарачка
  • Плати
  • Отпечати фактура
Информации за цени!

Сите цени објавени на веб сајтот се со вклучен ДДВ.
За дополителни информации за производите контактирајте не на email: info@hpstore.com.mk

HP P24v G5 FHD Monitor (64W18AA)

HP P24v G5 FHD Monitor (64W18AA)

- Монитор 24" IPS
- Резолуција 1920 x 1080
- Пиксел: 0.275 mm

7490.00 ден./€ 122.09
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP P27 G5 FHD Monitor (64X69AA)

HP P27 G5 FHD Monitor (64X69AA)

- Монитор 27" IPS
- Резолуција 1920 x 1080
- Пиксел: 0.311 mm

9990.00 ден./€ 162.84
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP M24fw FHD Monitor (2D9K1E9)

HP M24fw FHD Monitor (2D9K1E9)

- Монитор 24" IPS
- Резолуција 1920 x 1080
- Пиксел: 0.275 mm

8990.00 ден./€ 146.54
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP 27f FHD Monitor (2G3D3E9)

HP 27f FHD Monitor (2G3D3E9)

- Монитор 27"
- Резолуција 1920 x 1080
- Пиксел: 0.311 mm

10490.00 ден./€ 170.99
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP E24 G5 FHD Monitor (6N6E9AA)

HP E24 G5 FHD Monitor (6N6E9AA)

- Монитор 24" IPS
- Резолуција 1920 x 1080
- Пиксел: 0.275 mm

8990.00 ден./€ 146.54
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Нов
HP 524sh Series 5 Monitor  (94C19E9)

HP 524sh Series 5 Monitor (94C19E9)

- Монитор 24" IPS
- Резолуција 1920 x 1080
- Пиксел: 0.280 mm
- Подесување на висина

8990.00 ден./€ 146.54
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP E22 G4 FHD Monitor (9VH72AA)

HP E22 G4 FHD Monitor (9VH72AA)

- IPS 21,5"
- 1920 x 1080
- AntiGlare

11990.00 ден./€ 195.44
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP P24h G5 FHD Monitor (64W34AA)

HP P24h G5 FHD Monitor (64W34AA)

- Монитор 24" IPS
- Резолуција 1920 x 1080
- Пиксел: 0.275 mm
- Подесување на висина

8490.00 ден./€ 138.39
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
OMEN X 27 QHD Gaming Monitor (6FN07AA)

OMEN X 27 QHD Gaming Monitor (6FN07AA)

- Монитор 27" 240Hz
- Резолуција 2560 x 1440
- Пиксел: 0.233 mm

36990.00 ден./€ 602.93
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
1 2

Дизајн и развој Visual Perspective Advertising - Водечки провајдер на графички и веб дизајн услуги во Охрид, Македонија.